2013. augusztus 6., kedd

Megjön a kedve, ha vár a keddre!

Talán ismerősként cseng a fenti mondat, ha másból nem akkor a youtube oldalon található retro reklámok összeállításból. Ott ugyan a Skála Kópé volt aki hívogatott, hát nálunk Robi Kópé az aki nem hagy egyetlen pillanatot sem elveszni amiből kijöhet egy jó poén és így történt ez most is. A szabadsága alatt összevágott egy újabb összefoglalót az estébe nyúló családi kubb délutánról. KÖSZI ROBI! Jól látszik, hogy ez a játék csupa öröm, móka, kacagás és bizony néha a jóindulatú cikizés is benne van a pakliban.
Mielőtt azonban bemutatnánk a művet, szeretném előre jelezni, hogy a jövőben nem csupán fadarab hajigálóink számára fogunk újabb és újabb információkat adni. 
A kubb délutánjaink alapelemei közé tartoznak -  amint azt már írtam többször is -  kedves hölgy résztvevőink kezei alól kikerülő finomságok is, amelyekre mindig olyan nagy az érdeklődés, hogy már az első pillanatokban elfogynak. Ezek közül fogunk a jövőben szemezgetni és elhelyezzük a recepteket az oldalon. Jön majd Ildi felülmúlhatatlan kókusztekercse, Reni rácsos sütije, Saliék sportszelete, Virág dinnyéje, Szilvi különleges süteményei, Zsani mogyorós energiabombája és még számtalan finomság. Aztán következhetnek majd a nedűk is .....

De lássuk akkor az összeállítást, amiből kiderül, hogy ezt a csatát nem csak ügyes dobásokkal vívják :)

Szóval akkor kattintás alul a kiemelt szövegre és indul a kubb szájkarate :)


3 megjegyzés:

  1. Zseniális az operatőr, mi lenne ha repülni is tudna?! :)
    11.-én helyszín? Segédek? Kellékek? :)

    VálaszTörlés
  2. Hölgyeim és Uraim ! Az esti sport hiradó...na az idén még nem az M1-en.
    ......Ha jól csinálod benne lehetsz a TV-ben .......
    https://www.youtube.com/watch?v=3qdqMTW_PyY&feature=youtube_gdata_player

    VálaszTörlés