2013. július 1., hétfő

Tegnap szuper délután volt, igazi harcos "vikingek" csaptak össze a balatonalmádi móló szomszédságában :) Az első meccs egy hosszan elhúzódó, rendkívül fordulatos játékot hozott, ahol akár kétszer is győzhettünk volna könnyedén, de aztán hagytuk feljönni az ellenfelet és amikor már úgy érezték van esélyük a győzelem megszerzésére, akkor csaptunk le. Hát elmesélhetjük így is a dolgot, de lényeg, hogy mi nyertük a partit. Doki már majdnem szikéért nyúlt, mikor másodszor hibáztuk el a királyt :)))
A következő forduló közben egy kedves Németországban élő házaspárral ismerkedhettünk meg, akik nemcsak ismerték a játékot, hanem otthon gyakran játsszák is. Zoli és Bernadett jó igazolások lettek a csapatunkban, sőt Palkó is, akik fiatalkora ellenére - talán nyolc éves- nagyon határozottan döntötte a kubbokat. Köszönjük a játékot! Közben folyt a Fifty csata és a köreinkben nagy népszerűségnek örvendő amőba, amiben az összetett bajnoki címet Évi szerezte meg, hatalmas taktikai csatában legyőzve Renit :)
Szokás szerint néhány kép, aztán jön majd egy összefoglaló videó is, ami bizonyítja, hogy ismét volt egy jó Kubb Club délután!
Pedig ez, majdnem megvolt...


Körbeszórva....

Sali dönt

Ne feledjétek, ha szeretnétek Ti is élményeket gyűjteni, élvezni egymás társaságát egy nagyszerű játékkal, akkor írjatok a pespgames@gmail.com címre!


1 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés