2013. július 14., vasárnap

Kubb Club délután Veszprém beszámoló 1. rész

Sziasztok!

Megvolt! Az időjárás kegyes volt hozzánk, napsütéses, de mégis enyhén felhős időben, némi oldalszéllel ugyan, de megrendezésre került a mai Kubb Club délután is a veszprémi Betekints-völgyben. Három pályán folyamatosan zajlottak a nagyszerű viking sakk küzdelmek. Volt ahol gyors csatákban szerezték meg a nyertesek a győzelmet, volt ahol hosszan elhúzódó küzdelemben sikerült csak diadalmaskodnia az egyik félnek. Természetesen ma sem maradtunk poénok, harsogó nevetések nélkül és bizony a nagy "feszültségekkel" terhelt csatákban, még az ellenfél elleni lelki hadviselés is bevetésre került. Voltak akik még akkor is királyt dobtak amikor nem kellett volna és voltak akik akkor sem amikor arra lett volna már csak szükség a győzelemhez. A diadalt nagy csatában Salamon Péterék csapata nyerte ( Salamon Péter, Salamon Blanka, Végh Blanka, Papp Virág ) és ők "zsebelhették" be a Reni által elkészített fődíjat a Kubb dobófát szimbolizáló  piskóta tekercset, amit persze megosztottak mindenkivel!




Feleségeink ismételten kitettek magukért a sütemény költeményekkel, míg a férfiak az ital szekciót hozták! Kisebb gyermekeink élvezték a szabad levegőt, a játszóteret és futkározásra csábító parkot, ráadásul mai is újabb barátainkkal ismertethettük meg ennek a nagyszerű játéknak az izgalmait és szépségeit!

Köszönet mindenkinek a jelenlétéért, elmondhatjuk, hogy ismét egy nagyszerű programon vehettünk részt!
Hamarosan jelentkezünk majd egy kép és videó összefoglalóval is, addig mindenkinek jó pihenést és kellemes Kubb napokat kívánok!

1 megjegyzés:

  1. Ez igazán gyors bejegyzés lett :-). Valóban nagyon kellemes délután volt. Köszi mindenkinek.

    VálaszTörlés