2013. július 21., vasárnap

Családi Kubb Club délután, valamikor még a század elején

A következőkben bemutatunk archív felvételeket egy családi Kubb Club délutánról valamikor a XXI. század elejéről :)
A kamerás, a szerkesztő, a vágó mind Robi volt.
Na lássuk a filmet :


Ha tetszett akkor olvasd el a többi bejegyzésünket is, ahol sok érdekességet találsz magáról a játékról, a Kubb Club-ról és arról is hogyan lehet neked is ilyen nagyszerű Kubb játék készleted, amit többen viking sakk néven hívnak, de nekünk a Kubb azért jobban tetszik!
További szép napot!

7 megjegyzés:

  1. Köszönjük a lelkes kutatást :)

    VálaszTörlés
  2. Ma a sötétedésbe nyúló Moon Kubb-ot kipróbálhattuk az almádi strandon és még két új csapattaggal is bővültünk Atti és Patrik személyében. Egy fergeteges partit zsebeltünk be, igaz a végén már csak emlékezetből dobtunk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálunk, közben rájöttem Barni miért ma hozta a barackot, biztosra akart menni a győzelmet illetően :) Mi a Moon befőzést gyakoroljuk nagy örömmel készülve a télre, amikor a havas kubbozás közben forró baracklekváros pitét fogunk enni :)

      Törlés
    2. Ez igazán remek lehetett, remélem a Mi idősíkunkban is lesznek még ilyen alkalmak :)!

      Törlés
    3. Szerintem minden esély megvan rá..

      Törlés
  3. Így van, Zsoltit kilőttem, Joci csapatába beálltam, egyedül a sötéttel nem számoltam (Zsolt 112/4 -így az sem zavart), de Forma1-et is lehet nyerni taktikázással. :)
    Van még a fa alatt, ami kifőzéssel szintén jól fog jönni télen! :)

    VálaszTörlés
  4. Na akkor a fa alatti ugorjon hordóba, mert bizony a csikorgó hidegben megrendezésre kerülő téli kubb olimpia hivatalos védőitalává fejlődéshez nem árt majd, ha egy kicsit megpihen az anyag ...

    VálaszTörlés